spain@premier-relo.com

+34 910 606 386 / 937 372 972

Mudances

A Premier Relocation, oferim un conjunt complet de serveis d’embalatge i mudanes per a clients comercials i nacionals, tant al Regne Unit com a nivell mundial.

Tant si busca un paquet de trasllat totalment integrat per a locals comercials o per a la seva llar, o simplement necessita serveis d’embalatge o de mudança per a determinats articles, oferim un servei a mida que s’adapta a les seves necessitats.

Això inclou el següent:

$

Assegurar-nos que sempre teniu accés a la informació més recent, incloses les actualitzacions freqüents sobre les ubicacions d’enviament i els detalls de la mudança

$

Mantenir-vos al dia amb informació sobre la vostra destinació

$

Tractem el seu enviament amb cura i atenció

$

Embalatge i transport dedicats per a mudançes fràgils

$

Realitzar tots els nostres serveis amb els més alts nivells d’atenció al detall i control de qualitat

Creiem que la planificació detallada és la clau per a una mudança sense estrès.

Tenint això en compte, abans de traslladar-lo a vostè o al vostre negoci, comencem posant en marxa i realitzant els nostres serveis de consultoria i enquesta prèvia a la mudança.

Assessorament Pre-Mudança

La nostra assessoria prèvia a la mudança consisteix a establir els seus requisits i establir expectatives. Dediquem temps a arribar al fons del que necessita, per començar a construir una relació que es basi en l’experiència i la confiança.

També acordarem un horari de mudances que s’adapti a les seves necessitats.

Enquesta prèvia al trasllat

Cada negoci, llar i família és diferent. A Premier Relocation, creiem que la seva mudança és més que moure objectes, de manera que realitzem una enquesta prèvia a la mudança per assegurar-nos que tenim un pla exhaustiu per a la seva mudança.

Embalatge i desembalatge

El servei complet d’embalatge i desembalatge de Premier Relocation garantirà que tots els seus equips i pertinences estiguin empaquetats i transportats de manera segura. El nostre objectiu és deixar el seu nou habitatge a punt perquè pugui entra a viure, o el seu nou local comercial a punt per funcionar.

Som especialistes en l’embalatge d’articles d’oficina i per a la llar. La nostra dedicació i atenció per empaquetar amb cura cada article garanteix el transport segur de les teves pertinences.

 

El nostre servei d’embalatge complet inclou el següent:

Equips d’embalatge

Subministrament d’equips d’embalatge entrenats i verificats, segons sigui necessari

Caixes a mida

Caixes fetes per encàrrec per protegir articles de mida o forma inusuals

Materials d’embalatge

Subministrem tots els materials d’embalatge

Embalatge d’exportació

Embalatge complet d’exportació i cardat com a estàndard.

Serveis de desembalatge

Un cop hàgim transportat les seves pertinences a les seves noves instal·lacions, el nostre personal desempaquetarà acuradament la seva mercaderia i la col·locarà on hagi indicat. Durant el procés de desembalatge, protegirem els seus nous sòls, parets i superfícies de treball utilitzant equips de protecció especials.

El nostre objectiu és que un cop acabat, tot estigui on vostè vulgui i la seva nova llar estigui a punt per viure-hi.

Per oferir una experiència de trasllat sense problemes, ens assegurarem que totes les dates d’embalatge i mudança s’acordin amb vostè amb molta antelació.
Ens esforçarem per adaptar qualsevol canvi al seu horari amb el mínim d’interrupcions. També parlarem dels mètodes d’enviament i farem les gestions necessàries per enviar de manera segura qualsevol article restringit del seu inventari.

 

Premier Car Moves

Si es muda a un país nou, el seu cotxe pot ser una de les seves possessions més preuades que vulguis endur amb vostè. Cada vegada hi ha més famílies que descobreixen que l’enviament internacional de cotxes és una bona opció que de vegades estalvia temps i diners un cop arribats al país de destinació.

Tant si es tracta d’un cotxe esportiu d’alta gamma, d’un clàssic restaurat amb amor o simplement d’un gran cotxe familiar del qual no es vol desfer, Premier Relocation pot garantir que el seu orgull i alegria es traslladin ràpidament a la seva nova llar de forma segura i amb la màxima cura. No importa a quina part del món vagi, podem ajudar-li a portar el seu cotxe, moto, furgoneta o autocaravana amb vostè.

 

A Premier Relocation, el nostre servei de trasllat de cotxes internacional complet inclou el següent:

$

Enviament segur del seu cotxe al país de destinació, ja sigui en un contenidor o com a servei roll-on, roll-off.

$

Protecció total per al seu cotxe durant tot el seu recorregut, avalat per una pòlissa d’assegurança integral.

$

Seguiment del seu vehicle durant tot el seu recorregut.

$

Tarifes competitives per enviar el seu cotxe a l’estranger i assessorament sobre els drets d’importació, duanes o impostos ambientals que es puguin pagar al país de destinació.

$

Assessorament sobre qüestions com l’assegurança de cotxe i els requisits del permís de conduir al país de destinació.

$

Assessorament sobre si és econòmicament millor enviar el seu cotxe o vendre’l, si no està segur de quina és la millor opció.

Premier Car Sales

Si ha decidit que no vol endur-se el seu vehicle quan es traslladi a l’estranger, potser pensa que vendre el seu cotxe és un maldecap del qual podría prescindir.

Per què no escollir el nostre servei Premier Car Sales? Aquesta és una manera molt còmoda i senzilla de vendre el seu cotxe, amb les mínimes molèsties per a vostè.

 

El nostre servei de venda de cotxes inclou el següent:

$

Possibilitat d’utilitzar el cotxe fins a l’últim moment en què sorti del país; només ens haurà de lliurar les claus quan marxi.

$

Comprem el seu cotxe en el moment en què surti del Regne Unit.

$

Disponem de preus excel·lents, gràcies a la nostra xarxa de distribuïdors comercials a tot el país, la qual cosa significa que sempre podem obtenir la millor oferta per al seu cotxe.

$

Venda de cotxes només al Regne Unit actualment.

Amb el nostre servei de Premier Car Sales, no s’haurà de preocupar de mostrar el seu cotxe a compradors privats, ja que això pot consumir molt de temps i sovint ser infructuós, o de visitar diferents concessionaris per trobar una oferta amb la qual estigui d’acord.

Ens encarregarem de tot, per tal de que sigui una cosa menys a la seva llista de coses per fer abans de la seva mudança internacional.

Premier Art Shipping

Amb Premier Relocation, esteu en bones mans amb el nostre servei d’enviament d’art.

Sabem que traslladar les seves obres d’art i antiguitats de manera segura pot ser una gran preocupació en qualsevol mudança, però al llarg dels anys, els nostres clients ens han confiat obres d’art valuoses i fràgils de gran valor. Totes han sigut traslladades amb seguretat perquè arribessin a la seva ubicació en perfectes condicions, ja sigui com a part d’un trasllat a una llar més gran o per a la seva instal·lació en una nova ubicació.

 

Pot estar segur de la nostra total cura i discreció en tot moment.

Des d’una única peça fins a una col·lecció sencera, el nostre servei d’enviament d’art està dissenyat per satisfer totes les seves necessitats i oferir-li una tranquil·litat total.

Oferim el nostre servei d’enviament d’art a una àmplia gamma de clients valuosos, que inclouen:

$

Col·leccionistes particulars

$

Gal·leries

$

Museus

$

Cases de subhastes

$

Particulars que es traslladen a àmbit nacional o internacional

$

Fires d’art i més

Com treballem

El nostre servei complet ofereix un únic punt de coordinació i inclou tots els aspectes de l’enviament del seu art, com ara:

$

Embalatge

$

Calaixos a mida

$
Transport
$

Gestió del despatx de duana internacional

$

Desembalatge i instal·lació a la destinació

$

Instal·lacions d’emmagatzematge segur per quan es requereix un emmagatzematge temporal.

Treballem colze a colze amb vostè en cada pas del procés per assegurar-nos que entenem perfectament els seus requisits i la naturalesa individual de cada peça que vol transportar.

Disposem d’una xarxa d’agents experts a tot el món, tots especialistes en les normatives duaneres locals i que ens permeten oferir-li la total tranquil·litat que les seves valuoses pertinences es tracten amb la màxima cura.

Embalatge

L’embalatge adequat de les seves obres d’art i antiguitats és un element vital per garantir que totes les peces es transportin de manera segura i perfecta.

A Premier Relocation, som experts en oferir tots els nivells d’embalatge i caixes, des d’embalatge suau fins a caixes d’especificacions completes per museus. Sempre buscarem la tècnica d’embalatge més adequada per a cada peça, per tal d’assegurar-nos que s’embala de la manera més adient, amb el mínim risc.

 

Tranquil·litat

Tot i que tots els nostres serveis de mudances es realitzen amb cura, amb el personal de més alt calibre, a Premier Relocation hem posat en marxa mesures addicionals per oferir-li tranquil·litat en tot moment.

Assegurança

En el cas molt improbable que es produeixi un accident o incident durant la seva mudança, està en bones mans amb la nostra assegurança. La nostra assegurança integral ofereix cobertura porta a porta, el que significa que està cobert durant tota la mudança.

Tenim una assegurança completa de substitució i emmagatzematge, i totes les reclamacions es resolen immediatament amb el mínim d’enrenou.

Control de garantia de qualitat

Com a part del nostre compromís amb la millora contínua, cada moviment que fem es revisa com a part del nostre propi programa de control de qualitat interna.

El nostre equip de control de qualitat es posarà en contacte amb vostè per obtenir comentaris sobre la teva mudança i podrà organitzar una visita personal, si ho prefereix.