spain@premier-relo.com

+34 910 606 386 / 937 372 972

Reubicacions Internacionals

Arribar a un nou país pot ser emocionant, però pot ser un moment pertorbador per a qualsevol família. El nostre equip professional ofereix un paquet complet de suport per garantir que vostè i la seva família s’estableixin ràpidament al nou país.

 

Cercar una nova llar

Els nostres agents associats són experts als seus mercats locals. Poden estalviar-li valuós temps i esforç en ajudar-lo a trobar una llar adequada per a les seves necessitats. Els nostres experts reduiran les opcions i després ajudaran amb cada etapa de les negociacions, per tal de garantir que trobar la seva nova llar sigui un procés plaent i sense estrès.

Allotjament temporal

Si la vostra mudança és temporal o ha d’esperar un temps abans que la resta de la seva família s’uneixi a vostè, l’ajudarem a trobar un habitatge temporal, fent tots els arranjaments necessaris per assegurar un contracte d’arrendament i proporcionar-li els mobles i accessoris que necessiti.

Assistència a mascotes

Si té mascotes que vol traslladar amb vostè, cobrirem tots els detalls, com la quarantena, abans de fer els arranjaments necessaris perquè les seves mascotes es reuneixin amb vostè al seu nou país el més ràpid possible.

Assistència amb col·legis i cura infantil

Si té fills, l’ajudarem a comprendre les opcions locals per a la seva educació i cura, abans de donar-li suport en el procés de sol·licitud de places.

Assistència per a la immigració

Els nostres especialistes en immigració tenen tots els coneixements sobre immigració que l’ajudaran a comprendre els seus requisits de viatge i quins documents necessiten vostè i els seus éssers estimats.

Orientació sobre la seva destinació

Li oferirem una descripció general completa i fàcil d’entendre de la seva destinació, per ajudar-lo a conèixer on es dirigeix ​​abans de la seva arribada.