Trasllat de vehicles amb Premier

Quan es trasllada internacionalment, una qüestió important a tenir en compte és què fer amb el seu cotxe.

Aquí, a Premier Relocation, podem ajudar a prendre la decisió correcta, amb el nostre servei internacional d’enviament Premier Car Moves i l’oferta de vendes de cotxes Premier.

Trasllat de vehicles amb Premier

Si es trasllada a un nou país, el seu cotxe pot ser una de les possessions més preuades que vulgui portar amb vosté. Cada vegada són més les famílies que descobreixen que l’enviament internacional de cotxes és una gran opció que de vegades estalvia temps i diners un cop arriben al país de destinació.

Tant si es tracta d’un cotxe esportiu d’alta gamma, un clàssic restaurat amb afecte o simplement un cotxe familiar que no vol deixar enrere, Premier Relocation pot garantir que el seu orgull i alegria es traslladin a la seva nova llar de forma ràpida, segura i amb la màxima cura. No importa on es traslladi, podem ajudar-li a portar el cotxe, la moto, la furgoneta o l’autocaravana amb vosté.

 

A Premier Relocation, el nostre servei de trasllat internacional de vehicles inclou el següent:

$

Enviament segur del seu vehicle al país de destinació, ja sigui en un contenidor o com un servei de roll-on i roll-off

$

Protecció integral per al seu vehicle durant tot el viatge, recolzada per una assegurança

$

Seguiment del seu vehicle durant tot el viatge

$

Tarifes competitives per a l'enviament del seu vehicle a l'estranger i assessorament en drets d'importació, duanes o impostos mediambientals a pagar al país de destinació

$

Assessorament en assumptes com l'assegurança del seu vehicle i requisits de carnet de conduir al país de destinació

$

Consells sobre si és econòmicament més convenient enviar el seu vehicle o vendre'l si no està segur sobre la millor opció

Premier Car Sales

Si ha decidit que no vol portar el seu vehicle quan es traslladi a l’estranger, pot sentir que la seva venda és un mal de cap que podria evitar. Per què no triar el nostre servei Premier Car Sales? És una manera molt còmoda i directa de vendre el seu vehicle, amb les mínimes molèsties.

El nostre servei de venda de vehicles inclou el següent:

$

Possibilitat d'utilitzar el seu vehicle fins a l'últim moment de sortir del país - només ha de lliurar-nos les claus quan marxi

$

Comprem el seu cotxe en el punt en què surt del pais

$

Excel·lents tarifes disponibles, gràcies a la nostra xarxa de distribuïdors comercials arreu el país, que ens permeten obtenir la millor oferta per al seu vehicle

$

Només venem cotxes al Regne Unit en aquests moments

Amb el nostre servei de venda de vehicles Premier, vostè no ha de preocupar-se de mostrar el seu vehicle als potencials compradors o perdre temps visitant diferents distribuïdors per trobar una oferta amb la que estigui satisfet.

Ens encarreguem de tot, ratllant a una cosa més a la seva llista de “coses pendents” abans del seu trasllat internacional.

Truqui'ns avui

Descobreixi com podem pal·liar el mal de cap del seu projecte de reubicació corporativa.

Open chat
Necesitas ayuda? / Need help?
Premier Relocation Spain
Hola,
Gracias por visitar nuestra pagina web, si necesitas ayuda o quiere hablar con nosotros por favor pincha en open chat y hablaremos.

Hi,
Thank you for visiting our website, if you need help or want to talk to us please click on open chat and we can talk.

Hola,
Gràcies per visitar la nostra pàgina web, si necessites ajuda o vol parlar amb nosaltres si us plau punxa en open xat i en parlarem.