Càrrega, emmagatzematge i trànsit

Serveis de Trànsit +

Tant si es trasllada directament a la seva nova llar com si necessita emmagatzemar les seves pertinences durant un temps, els serveis de càrrega, emmagatzematge i trànsit de Premier Relocation li proporcionaran exactament el que necessita.

Càrrega i emmagatzematge

Oferim emmagatzematge a curt i llarg termini a tot el món. Totes les nostres instal·lacions d’emmagatzematge són segures, protegides del foc, seques i climatitzades, per donar-li tranquil·litat que les seves possessions arribaran en perfecte estat.

També oferim emmagatzematge d’arxius. Totes les nostres instal·lacions d’emmagatzematge ofereixen un accés còmode.

Trànsit

Tant si el seu trasllat té lloc per terra, mar o aire, el nostre dedicat equip de transport i socis internacionals treballen junts per garantir el servei porta a porta sense problemes de les possessions de la seva família.

Rebreu actualitzacions en temps real del vostre gestor de moviments i feu un seguiment del progrés de les vostres pertinences. També disposem d’un departament de càrrega aèria exprés, per a trasllats on el temps és essencial.

Open chat
Necesitas ayuda? / Need help?
Premier Relocation Spain
Hola,
Gracias por visitar nuestra pagina web, si necesitas ayuda o quiere hablar con nosotros por favor pincha en open chat y hablaremos.

Hi,
Thank you for visiting our website, if you need help or want to talk to us please click on open chat and we can talk.

Hola,
Gràcies per visitar la nostra pàgina web, si necessites ajuda o vol parlar amb nosaltres si us plau punxa en open xat i en parlarem.